Coronamaatregelen

coronamaatregelen per 6 november 2021

Als osteopaat heb ik de verantwoordelijkheid de verspreiding van het coronavirus helpen te remmen en daarom zijn er, ook in mijn praktijk in Haarlem nog een aantal maatregelen van kracht:

  • Voor osteopaat en patient is het dragen van een mondkapje verplicht op de momenten dat we geen 1,5 meter afstand kunnen houden
  • Als u onlangs bent geweest in een gebied met een oranje of rood reisadvies kan de afspraak pas 10 dagen na de dag van aankomst in Nederland plaatsvinden. Ik zal hier in de triage specifiek naar vragen.
  • De wachtruimte is verplaatst naar achter in het pand. Iedere binnenkomende patiënt verzoek ik door te lopen en in de wachtruimte plaats te nemen.
  • Als u binnen komt wil ik u vragen even uw handen te wassen of gebruik te maken van de desinfectant. Als u uw kind begeleidt, wilt u diens handen ook even wassen?
  • Raak zo weinig mogelijk aan.
  • Als u last heeft van (één van deze klachten): keelpijn, hoesten, niezen, (neus)verkoudheid, loopneus, kortademigheid of benauwdheid, hoofdpijn, vermoeidheid, branderige ogen, diarree, koorts, brok in de keel, droge hoest, extreme vermoeidheid, milde spierpijn en nachtelijke zweetaanvallen, dan moeten we even wachten tot u minimaal 24 uur klachtenvrij bent.
  • Heeft een huisgenoot één of meerdere van bovenstaande klachten inclusief koorts, moeten we 14 dagen wachten.
  • Voorafgaand aan elk consult zal ik even navragen of er een besmettingsrisico is.
  • Er zijn mondkapjes en spatschermen aanwezig. Ik volg in de richtlijn en het advies van de overheid en het NVO/NRO. Ik zal niet meer bij elke behandeling standaard een mondkapje dragen. Bij patiënten uit risicogroepen of als u er prijs op steld, doe ik dat wel
  • Patiënten uit risicogoepen zijn welkom.

maak gerust een afspraak

Klik op het Halaxy-logo om naar de boekingspagina te gaan


Aanpassen

Google Analytics

Google Analytics is een service die op onze website wordt gebruikt en die verkeer bijhoudt, rapporteert en meet hoe gebruikers omgaan met onze website-inhoud om deze te verbeteren en betere diensten te bieden.

Facebook

Op onze website kunt u de inhoud ervan leuk vinden of delen op het sociale netwerk van Facebook. Door het te activeren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Op onze website worden geïntegreerde tweets en deelservices van Twitter gebruikt. Door deze te accepteren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies